Leven rond de abdij

Jeugdheem Sint Benediktus

Jeugdheem Sint Benediktus kan gehuurd worden door groepen, kampen of voor familiefeesten.

 

Meer info kan u bekomen via
of stuur een e-mail naar:

Cultureel Centrum

Het Cultureel Centrum biedt onderdak aan kunstenaars en culturele verenigingen om tentoonstellingen en voordrachten te houden.  Het CC heeft ook een eigen winkeltje, waarvan de opbrengst gaat naar goede doelen. 

Wie graag meer weet over de activiteiten van het Cultureel Centrum, kan zich informeren via het “Tweemaandelijks Tijdschrift voor Kunst en Cultuur”.  Behalve de activiteitenkalender bevat het tijdschrift een Abdijkroniek en bijdragen over de rijke geschiedenis van Affligem. 

Meer info: info@abdijaffligem.be

Religieus Centrum

Het Religieus Centrum heeft een grote variatie aan allerlei kaarten, kaarsen, religieuze en artistieke voorwerpen.  U kan hier ook terecht voor een mooi boek, iets wat je elders niet meteen vindt.  De moeite waard om eens een bezoekje te brengen, want we herbergen hier eveneens een UM-expo. 

Bezoek ons Religieus Centrum op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag van 14 tot 17 uur en op zondag van 16 tot 19 uur.

Affligem bier – kaas – wijn

U kent ze waarschijnlijk wel de producten die de naam Affligem dragen.  Inderdaad, wij hebben onze naam aan deze producten verleend, omdat wij in de geschiedenis van onze abdij ooit zelf bier hebben gebrouwd, kaas hebben gemaakt en wijn hebben gebotteld. Ooit is het hier allemaal begonnen. Graag laten wij u via de brouwerij, de kaasmakerij en de wijnproducent genieten van onze Affligemse producten.

Gasthof d’Oude Brouwerij

In de voormalige melkerij bevindt zich het gezellige gasthof waar ieder gezellig kan genieten van de omgeving, lekker eten en ons heerlijk bier.
%d bloggers liken dit: